Bestefar og jeg


Välgörenhetskonsert / "Köpt" cykel

Äntligen har vi fått tillbaka vår bil från verkstaden, så man kan köra igen.

Har varit i Klippan med Sara och kollat på välgörenhetskonsert som Anton och Filip i hennes klass hade som projektarbete, var faktiskt rätt så trevligt men vissa band var bättre än andra eller vad säger ni? 
Men stand up komikern han var rolig som fan, det kunde man inte tro.
 
Annars ikväll har jag varit hos min farmor och farfar och gjort upp affär med honom. Har köpt hans cykel, han hade en damcykel som är väldigt fin. Eller köpt och köpt, den ska jobbas av. Men det är inga problem, nöjd är jag med köpet iaf!

Sjukgymnast

Blir minsann ett inlägg idag med.
Var hos sjukgymnasten idag, han kunde inte friskförklara mig men han sa jag skulle börja igen lite försiktigt.
Börja med matcherna och bara spela en halvlek. Ja detta är inte de roligaste direkt men lika bra att göra som de säger. Ska även ta upp mina gamla rehab-övningar, och det är jag verkligen inte sugen på!! Men man vill inget ska hända igen så det är bara till att lyda.

Picknick

Får väl skriva ett litet inlägg för att alla tjatar om det. Idag har det varit soligt och skönt väder. Jag och Sara bestämde i skolan att vi skulle hitta på något, men vår bil är på verkstad o hennes pappa hade jouren och behövde hans bil och ingen annan hade bil så det var inte så lyckat. Så kom vi hem till mig och funderade ut vad vi skulle göra, vi kom fram till att vi skulle cykla till Tomarps Ene och fiska, och My skulle också följa med oss.

My kom hit och vi ändrade oss med fiskandet utan det blev bara en picknik. Men vi stötte på ett problem till, jag hade en cykel, men varken Sara eller My hade någon ju. Så det började hemma hos Farmor & Farfar där vi fick lånat en och pumpat den fick vi också. Så då var det bara en cykel kvar vi behövde, så vi fick lånat Stoffes cykel.
Sen bar det av på vår lilla cykeltripp, första stoppet var matöppet där vi handlade proviant. Haha detta var det bästa, Sara skulle handla på kort, så frågar han i kassan "Vill du ha det på summan?" Så svarar Sara "Nä jag vill ha det på kortet" HAHAHA det bästa någonsin.  

Sen cyklade vi till Tomarps Ene. Ja detta var den bästa picknicken någonsin, och bättre väder kunde vi inte få.
Efter vi varit där i två timmar så bar det av mot Kvidinge igen. Då vi hade skojsat på den ostabila hängbron, Sara gick bakom mig säger: "Emma hur kom du över här?" (Brädorna var lite itu där), och smart som jag är så svarar jag: "Jag gick bara stabilt" jag menar hur svårt är de HAHAHA. . Cyklade även inom ip, herrarna och P-16 hade träning. Alek var där så jag fick ju ta snacket med henne också. Sen hem och lämnade tillbaka vår lånecyklar.

Tack för en fantastisk dag brudar <3


image17

RSS 2.0