Barnvakt

Jakob är här nu och tro det eller ej men jag lagade middag, eller middag och middag det blev stekt potatis, stekt falukorv och skramlade ägg. Haha, men imorgon får det antagligen bli tacos om det inte blir en kycklingsallad. Jakob har fastnat vid Playstationet, det är en massa olika spel, king kong, pirates of the carribean och allt vad som nu finns, vi har även sjungit lite singstar men det gick sådär. Testade på Guitar Hero med men det är inte så lätt när han bara är 6 år gammal. Även kollat lite på Ratatouille, men playstationet lockade mer så den fick vi inte se färdigt.


Desperate Housewives

Har laddat ner alla avsnitten nu så jag kan se klart dem, för de är så himla bra, så det har jag ägnat min eftermiddag åt. Mitt prov gick faktiskt rätt bra hoppas jag, får se på måndag när vi får tillbaka dem. Idag blir det lugn hemmakväll, ska vara barnvakt åt Jakob så han kommer snart, sen får jag laga middag med, hungrig är jag.

Skolan

Vilken tur man har, har håla nu, första lektionen. Kunde sovit en hel timme längre. Och eftersom hon aldrig innan har lyckats höra av sig om vi har lektion eller inte så tänkte man inte på att titta sin mejl då. Men givetvis hade hon skickat ett igår kl 21, "Mina kära elever vi har ingen lektion idag eftersom jag fortfarande är sjuk". Så det var mycket fel. Kollde High Scool Musical 2 igår, ahh de är så bra, så himla söta.


Ändrade planer

Jodå så att eee, då blev det match för min del ändå, bojje ringde mig innan och berättade att matchen var inställd mot Svalöv vi kom fram till att de var för att de inte vågade möta oss helt enkelt, haha. Så han sa att jag skulle vara med och spela mot Hittarp på söndag istället, på konstgräs då. Inte samling förrän halv 2 på söndag, bäst att skriva upp det här så man inte glömmer det sen. Har varit och handlat på storköpet idag, körde dit faktiskt. Har även pluggat svenska så hoppas på att jag kan det imorgon det är så himla mycket, och hennes prov ska alltid vara så svåra.


Plugg

Kort dag, började halv 10 och slutade 11.05 eller egentligen kl 15 idag men skulle ha självstudier till kl 14, och orka sitta så länge i skolan, där blir ändå aldrig något gjort så Parne skjutsade hem mig. Nu precis blev jag klar med uppgifterna om funktionshinder som ska lämnas in imorgon. Nu är det bara all svenska som ska pluggas in  i huvudet, har prov om romantiken och realismen och massa sagor vi ska läsa och lite om författare. Men det ska väl gå vägen. Var nyss inne på Kvidinge IF:s hemsida, Träningsmatchen mot Svalöv på lördag är inställd, för de fick inte ihop lag. Så det blir ingen match för mig i helgen, får väl skärpa till mig lite på träningarna antar jag, har inte kommit in i spelet riktigt än, är helt off, men de ska väl komma sen någongång hoppas jag. Nu blir de plugg igen :(


Blåsigt

Idag blev det lite längre sovmorgon tog inte bussen förrän 9.50 sen blev det körning inne i helsingborg idag, det var lite roligare än Ängelholm. Så jag kom inte till skolan förrän runt 13 och slutade 14, eftersom vår lärare var sjuk sista lektionen. Så det var skönt att komma hem halv tre istället för halv 5. Skulle pluggat svenska egentligen men de är så tråkigt så det blev till att kolla teve istället. Och nu ska jag dra bort på träningen men det blåser som helvete så får se så man inte flyger iväg, risken finns alltid haha.

Tröött

Det var för tidigt att köra idag ja, som tur ska jagi nte köra förrän 10.20 imorgon. Skönt det, missar några lektioner men men sånt är det. Blir hbg imorgon vi ska köra i, men det ska säkert gå bra. Denna dagen har varit riktigt seg och helt slut har jag varit. Efter skolan blev det middag hos farmor och farfar, sen klippte jag även honom.
Jag och far stack till väla sen och växlade pengar, har även kollat bilar på Peugeot och Chrysler idag, nog inte snygga. Det var allt för idag, nu ska jag krypa ner i sängen och sova kanske rent av.

Första dagen efter lovet

Lite dålig uppdatering här. Första dagen i skolan idag efter lovet. Lika tråkigt som vanligt. Sen skulle micka ändå in till skolan och hämta böcker sen stack vi hem till mig. Sugna som fan var vi på att hitta på något. Men med vår bra fantasi så kom vi inte på nåt. Så det började med att vi satt oss ner o pluggade lite, men det var inte speciellt kul så vi kollade tv istället. Americas Funnies Homevideos. Och sen är det givetvis en massa reklam därimellan. Som den tjejen som sjunger "Var tredje sök är gratis, gratis, gratis, var tredje sök är gratis på 118003". Den har fastnat i huvudet. Sen drog vi bort till träningen, inte alls varit på hugget idag, antar att de är sen helgen, knappt sovit något alls. Så det går väl bättre på måndag. Och det enda som gick runt i huvudet var den jävla reklamlåten haha.
Men nu blir det snart sängen för ska upp och köra tidigt imorgon på körskolan, redan kl 7.30.

Schlagerkväll!

Drog till MIndy vid 19 igår, de var ju dags för schlagerkväll. Det var mycket trevligt och roligt, Kollade först Melodifestivalen, vi gjorde en röstning på vilka som skulle gå vidare, men ingen av oss vann. Sen körde vi en massa med kortleken, skulle ha straff och sånt, tex åla sig fram på golvet, kycklingdansen, breakdance och en massa. Sen kom Stoffe och Anton hem. Så då gick jag och Anton hem till mig, fick nog inte höra hela vägen att de hade festat med Kenny Jönsson Inne i Ängelholm. Somnade väl vid 5 imorse, de e lagom.

Idag: Vaknade runt 8 men somnade om igen och sov till 11. Anton och jag har lirat Guitar Hero idag, okej de var bra för att vara första gången idag. Skulle egentligen med Mindy och Jenny på vattengympa idag men kom på att jag ska upp till familjen Pommer eftersom Julias mamma fyller år så ska dit redan kl 5 och då hinner jag inte, så jag får hänga med nästa söndag. Sen kommer Sara hit ikväll vi ska ha mysis, kolla film och kränga lite.

Huvudvärk

Det är ju inte typiskt att man skulle få det idag. Och det är vädret ja de är det helt knäppt. Vaknade redan vid 9 idag, men mådde inte bra så det blev sängen igen och sov till halv 2. Så det ska väl bli bra, kan inte ha huvudvärk ikväll ju när det är Schlagerkväll hos Mindy ju, får ta två huvudvärkstabletter innan jag går så ordnar det sig. Går ju inte och va dålig idag!

Strömavbrott

Det blev inte så mycket med att sätta upp fläkten, hann hålla på i en halvtimme/timme sen gick strömmen och den var ju inte borta den lilla stunden heller. Borta i över en o en halvtimme så där satt vi i köket och drack kaffe. Men eftersom där inte var någon ström kunde inte mer kaffe kokas så det börjades tas fram fick lampor och kolla fläkten och sätta ihop lite av det. Och jag skötte mig bra som arbetsledare. Jakob tyckte det var dumt att strömmen var borta han kunde ju inte spela tv spel då. Men jag lärde honom jag vet inte vad det heter men ni vet när man säger en ramsa och klappar händerna till varandra och sånt. Ja det är lite svårt att förklara men gör så gott jag kan. Sen när väl strömmen kommer tillbaka ja då fattas de ett rör till fläkten så då går det inte att göra mer ändå. Så då begav jag och min far oss hem, och det blåste ju inte det lilla heller. Värsta stormen ute.

Pizzabullar

Egentligen var det tänkt att jag skulle ut och gå men promenaden upp till affären fick mig på andra tankar, för det blåste alldeles för mycket tyckte jag. Så jag har bakat pizzabullar idag istället, riktigt bra blev dem och goda ovanpå allt. Snart ska jag iväg till Östra till Roger, far ska hjälpa han sätta upp en fläkt så jag hänger med så det blir redit gjort. Annars blir det bara till att ta det lugnt idag, skönt det.


Usch fy regn

Gick lika bra för herrarna idag. De vann med 2-1 och det är väl lika bra att nämna att Anton gjorde första målet.
Kallt var det iaf, och regnade. Men vad gör man inte, jo man tar det helt enkelt. Och alla mina säsongavsnitt av Desperate housewifes är slut, ÅNGEST på de. Så nu blir det till att kolla Chuck and Larry istället.

Jag ser att ni är en massa som är inne och kollar så KOMMENTERA med!

Ugglebadet

Jahapp där var jag idag, duktig som man är simmade man 50 längder, jag tog det helt enkelt. Sen i bubbelpoolen de var härligt. Sen hem till Ljungbyhed, var där ett tag och tog de lugnt och nu har man kommit hem till sitt kära Kvidinge och väntar på att Micaela ska komma hit, vi ska ivaj o kolla när herrarna lirar match mot Skälderviken idag, men vädret är inte direkt hundra. Regnar och det är ingen höjdare hoppas att de har slutat tills kl 19 då vi ska ut.
Hoppas de går lika bra för dem idag som det gick i lördags.

Sleden

Träningen idag var riktigt skojig, men sista halvtimmen blev väääldigt jobbig. Spelade mycket idag, också givetvis sista målet vinner hahaa. Och alla vet hur de slutar då, jo vi fick hålla på en halvtimme längre än vanligt, och ovanpå allt så var det mitt lag som förlorade och vi som var så bra. Riktigt jobbigt var det,  sen blev det till att man trillade och orkade knappt resa sig, men ge sig skulle man absolut inte. Nu blir det bingen och kolla lite desperate housewifes, de är ju bara så bra.


LURAD

Ja det kan man verkligen säga att jag blev precis hahahah. Mindy och Jenny sitter här på msn men kom på lördag vi ska ha schlagerkväll vi ska vara utklädda och sen uppträda och sånt. Det kommer bli riktigt roligt. Så har de suttit o skrivit i typ 10 minuter, och man har ju suttit som ett fån och bara hållt med. Ohh vad ni är rooliga vaa. Hade vatt nåt om jag kommit utklädd va. HAHAHAH. Nej men det ska bli skoj, UTAN att vara utklädd haha

Toodaay

Eftersom inte bloggen funkade igårkväll får jag uppdatera lite.
Igår ringde de från väla, mina glasögon var redan färdiga, det gick snabbt så vi åkte ut där med en gång.
Sen Stack jag och far ut till Östra till Roger.
Idag fick jag upp tidigt och ta bussen till Klippan 9.50 hade körlektion på morgonen. Men jag ska väl inte klaga Sara hade redan 7.30 men det har jag nästa vecka. Var inne och körde i Ängelholm idag igen, blir antagligen Helsingborg nästa vecka hon snackade något om det iaf. Sen är det inte mycket kvar, man ska göra nåt som kallas för "lilla uppkörningen" med, sen efter det blir  det uppkörning. Skönt det ska bli när allt är färdigt.


Stavgång

Sara kom till mig igår eftersin körlektion, vi skulle ut och testa på stavgång då. Men givetvis fastnade vi vid datan och photoshop. Men när klockan var 20.00 så gick vi iaf, i början kändes det helt knasigt. Men sen gick det bra, tyckte vi iaf. När vi kommit till Åstorp träffade vi Saras farmor och hon sa att vi gick rätt så det var bra.
Väl hemma hos Sara blev det till att krypa ner i sängen direkt, klockan var ju ändå 22.00 och det är lov. haha.
Vi kollade på Ghostship, den var sådär, lite läskig. Slapp se Hitta Nemo för den funkade inte.
Sara skulle laga pannkakor till frukost, men givetvis var det fel på stekjärnet för det kan ju inte vara Sara. Så det slutade med att vi gjorde plättar istället. Sen vid 13.00 så gick jag hem, helt själv med stavar, jag tog det helt enkelt. Hem till farmor och farfar och bastade o duschade, det var inte helt fel kan jag säga.

Halkkörning

Nu är den också avklarad. Var inte särskilt nervös innan, men sen när vi kom ut på banan. Och givetvis blev jag bil 1. Ännu värre, men det gick bra och de var faktiskt kul. Nu är det bara uppkörningen som ska göras med.
Sara kommer hit sen efter sin körlektion idag, vet inte om Jenny också skull med. Iaf ska vi gå ut och testa gå med stavar, hahahaha. Japp de får väl gå som det går. Kan ju inte träna fotboll idag heller, min förkylning är givetvis inte borta än. Men jag hör nog av mig till dig senare Mindy, om du o Jenny ska ut o gå!

Glasögon

Jaha då, varit på väla idag kollade min syn, tycker jag har sett dåligt och haft mycket ont i huvudet. Men det har inte varit så konstigt hade väldigt dålig syn, så det blev glasögon för min del. Och jag tycker absolut inte om deet.
Men det är väl bättre det än att gå och ha ont i huvudet. Så jag valde ett par Lyle & Scott bågar, mörkblå, så får se det blir nog bra. Lär väl införskaffa mig ett par linser sen med. Jag klär inte direkt i glasögon men det är ju en vanesak.

Sweeney Todd

image4
Kom hem från Julia nu, har varit och kollat i Elins och Peters nya stuga, mycket fin var den. Sen såg vi även denna filmen, en musikal är det. Jag tyckte den var både bra och dålig. Man fick se alla scener när han skulle skära halsen av dem, och de tyckte inte jag var någon höjdare direkt men ja. Nu har jag sett den iallafall, och som sagt Johnny Depp är ju snyggare än allt, fast han är ju bäst i Pirates Of The Carribean, så den får du och jag se klart någon dag Sara. Hur länge såg vi i onsdags, 10 minuter sen somnade vi?  hahaha.

Fotboll

Kom nyss hem från herrarnas fotbollsmatch, nu börjar vintern komma. Det var riktigt jävla kallt ute.
Och jag hade ändå på mig hela alltet, långkalsonger, raggsockar, mössa, vantar, halsduk, hjälpte det?
Nej inte direkt, så nu fryser man och förkylningen verkar inte vilja bli bättre heller.
Men dem vann matchen idag iaf, 1-0 de var fint. Känns alltid skönt att vinna första matchen, hoppas på att
de går lika bra för oss. Ovanligt att de var väldigt lugna idag med, brukar alltid höras på långa vägar när de spelar match, men idag gick de bra.  Läängtar som fan till Holland med ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och kolla på tv och vänta på att tacosen ska bli färdig.
Ikväll bär det upp till skogen, till Julia, vi ska se den nya filmen Sweeny Todd med Johnny Depp,
så det kan inte bli mer än bra, för han e ju så himla snöööger.

Hemkommen

Kom nyss hem från stan, har varit en mycket händelserik kväll kan man lugnt säga.
Idioter till ordningsvakter iaf. Dom tror dem är något bara för där står "Ordningsvakt" på deras väst,
sånna spända var de iaf. Men nog talat om dem.
Vi har varit på Crom idag iaf, träffade en massa folk, trevligt trevligt.
Och nu blir de sängen för min del.

Ut & Gång

Kom nyss in från en promenad med min far, gått tomarpsrundan.
Kände att det var tvunget eftersom det blir utgång med Sara o dem idag, Chris fyller år ju.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig så gott det går, och sen hem till Sara där förfesten är.  
Och kan den inte bara min förkylning försvinna typ, jobbigt är det.

Ledig Fredag

Lediga idag eftersom vi hade Öppet hus förra året. Så idag har jag sovit riktigt länge, skönt att sova ut.
Upp och käkade frukost, man kan ju inte ligga i sängen hela dagen bara för man är ledig.
Hade bestämt mig för att städa min "lekstuga" så det gjorde jag efteråt.
Men hade ingen aning om hur mycket saker där var ute, så de var bara till att sätta igång och bära ut allt i garaget.
Det tog sin lilla tid, men nu sitter jag härute i min sköna säng, och har någon byrå, så här börjar bli riktigt hemtrevligt, Helst när internet funkar här med


Alla hjärtans dag

image2
När man ändå sitter här hemma och tycker synd om sig själv,
så passar man på att skaffa en blogg, som jag inte fattar något av. Men det lär man väl sig.
Har en förkylning som man inte skojar bort, och ont i halsen med.
Men som sagt varför ska man själv få lov att vara frisk när alla andra blir sjuka.
Bra början på sportlovet då.

image3

Eftersom vi nu går sista året på gymnasiet så ska vi klä ut oss vissa dagar i månaden
och idag var det kärlekstema i och med att det var alla hjärtans dag,
Och då tänker man, kärlek? Vad är det för outfit man ska ha på sig då.
Men eftersom Sara sov här inatt slog vi våra kloka huvuden ihop.
Det slutade med att vi bara var allmänt kära.
I skolan var vi kanske 5-10 personer som var utklädda, jag menar,
då får väl festkommiten börja tänka lite på att de inte har några bra/roliga tema.
Dagen har varit väldigt trevlig, vi hade samarbete med träningskolan idag, det var skoj, för de är så glada och härliga. 

Har även köpt varsin bukett tulpaner till farmor och farfar o mor och far.
Givetvis fick jag en bukett av farmor och farfar med,
inklusive 200 kr, de är för kära helt enkelt.
Jag och Sara som ska bli ännu mer nyttiga ska börja gå stavgång hur nu det ska gå,
så jag har varit iväg och köpt det idag med.
Herrarna tränade fotboll idag, men Anton som har problem med sin fot fick gå av från träningen,
så jag gick bort och snackade med honom ett tag.


RSS 2.0