Holland, here I come!

Woooho, äntligen dags, åker nu klockan 19.
Har vart uppe sen kvart i 9, jag o micka stack till väla kvart över 9.
Och tiden har gått så sakta idag i och med att man väntar på detta.
Men har packat färdigt nu iaf, skönt det.
Kommer säkert ta med mig för mycket kläder men vaddådå?
Lätt hänt, kommer hem på söndag iaf.
Så jag hoppas ni tar det i helgen tjejer? ;) haha

1 dag kvar!

Sov riktigt länge idag, hur skönt som helst. Har börjat packa lite smått inför Holland imorgon, Skitsvårt och veta vad och hur mycket man ska ha med sig. Men har fått ner lite i några väskor nu.
Har även kollat på herrarnas match idag, drog på mig ett linne, polotröja, stickad tröja, jogging tröja, och jacka, mössa, vantar, och jag frös ändå, hur är det möjligt?, jo för det är kallt satan i det.
Och nu ska jag sova, upp tidigt imorgon, ta bussen redan kvart över 9 med Micka till väla.


Don´t cha wish your girlfriend was hot like me!


Helt slut

Sara och jag tog det mest lugnt innan hon skulle iväg till ekebo och jobba. Jag körde henne ut där, övningskörde då givetvis. Snöade satan i det, men jag tog de.
Sen hem igen satt och hade tråkigt, och det hade Anton med, så jag övningskörde även ut till honom vid 22.
Sen kom vi hem här och han lirade guitar hero, jättekul att han är bättre än mig nu då.
Njaa får väl öva på de så han inte har något att skryta över. Kollade även lite på Alvin och gänget sen somnade vi.

Idag var det egentligen dags för DM - match mot Hyllie i Malmö, men de snöade för mycket så det blev inställt.
Och jag som vaknade redan halv 7, samling 9. Men somnade om igen vid 8, sen var frukosten klar 9.
Afff de var ingen höjdare att gå upp då, men de var bara till att pallra oss upp ur sängen.
Vi kollade klart på Alvin och gänget.
Har även varit på väla idag, jag växlade pengar till Holland och Anton beställde ett par fotbollsskor, orange var dem, bara till att hoppas på att dem är bra med.
Han åkte precis hem, och jag är helt slut. Han har varit på bråkhumör hela dagen.
Kivat satan i det har han, roligt om man ska ge igen, när han är hundra gånger starkare än mig.
Sprungit runt i halva huset, slängt ner varandra på golvet, ohh toosed var jag ett tag, haha
Så nu är jag helt slut!


Kräftan

Sov länge idag, riktigt skönt var det. Varit uppe i skogen hos Julia, hon fyller ju 18 på torsdag men jag åker till Holland så fick upp och ge henne paket innan jag åker. Elin skulle även kolla mönstret på min balklänning, som kommer bli så himla snygg,
Sara kommer snart med. Och mitt ansikte, afff, liknar en kräfta allvar, ser inte klokt ut..

Saras place

Drog till Sara igår en gång till. Vi gick hem till Josses farmor, de var där på påskmiddag så där kom vi i våra snygga joggingställ. Sen stack hem till Sara igen och kollade Alvin och gänget. Så jävla bra är den filmen.
Jag tog bussen hem vid 1, så det var en lugn lördagkväll.

Påskafton

Usch imorse mådde jag inte allt för bra kan jag säga. Det var bara till att ta en treo, hjälpte de? Nej de gjorde de inte.  Vid 14 stack jag till Sara, så gick hon, jag och Mikaela och solade. Helnöjd var jag efteråt eftersom jag inte blivit röd i mitt huvud, men givetvis kom de nu senare på kvällen.

Sitter och snackar med Sara på msn vad vi ska hitta på, men de är ju skitsvårt att komma på något, hade varit lättare om vi hade haft  körkort. Får se vad vi kommer fram till. Stängt överallt också ju i och med att de är påskafton.

Gårdagens utgång

Började kl 17 hemma hos Jenny med lite kortspel och snack. Var ju egentligen mening att vi skulle stanna där hela kvällen men givetvis så drog vi in till Ängelholm vid 22.
 En mycket trevlig kväll må jag säga. Får snart göras om.

Tack för kvällen tjejer!

Hos pettro

Lite dålig uppdatering här sen gårdagens händelser.
Igår så stack jag och Sara till Klippan och hem till Pettro  där satt vi och snackade en massa bara och givetvis kollade vi på Antikrundan, det är ju Pettros favoritprogram.
Jag och Sara blev hungrig så vi skulle gå till 21:an för de stängde ju kl 22 enligt Sara och vi kom in där vid 21 och de kollade på oss som vi inte var kloka för de stängde ju kl 21, de var ju torsdag och inte fredag. haha. Så det blev att vi gick till Preem och köpte en baguette istället, inte lika gott som en flottig pizza, men nyttigare.
Snöade satan gjorde det och jag och Sara hade precis missat bussen med 2 min, så vi ringde mor så hon fick komma och hämta oss, inte lönt att gå hem till Pettro igen eftersom de tar en halvtimme dit och en halvtimme tillbaka. 

Jag måste bara berätta att hemma hos Pettro så höll jag i hennes råtta Märtha, nog inte stentuff är jag. 
Hade aldrig gjort de om inte jag och Sara hade kollat på filmen Rattatouille, haha så modig man blir bara. 

Sen blev de sängen nästan direkt när man kommit hem + två huvudvärkstabletter ont i huvudet som fan. 

Jag i storstan!

image16

 

Fotbollsmatch

Rätt så pigg var jag imorse, vaknade redan kl 8 skönt, men låg i sängen ett tag till ändå.
Sen upp och käka och klädde på sig bäst att ta på sig en massa kläder, skulle bort och kolla på herrarnas match mot Färingtofta. 4 tröjor vinterjacka, långkalsonger och hela kittet lika bra.
Regnade gjorde det så de var verkligen inget höjdar väder. Förlorade med 0-1 idag med.
Men det var lite otur, det ena målet räknades inte för de tyckte domaren var offside. Och det andra målet blåste precis domaren att matchen var slut så de räknades inte de heller. Så de var lite skit.
Sitter och kollar på Drömkåken nu ska snart in i duschen.
Ikväll bar det av till Jenny, gille är aldrig fel.


Brevlådan!

HAHAHAHAHA jag kollade min post igår innan jag stack till Sara. Hade fått en hel helgs schema om tjejhelgen av Jenny och Mindy som jag missar eftersom jag ska till Holland. Sista sidan stod det såhär "Men just det du kan ju inte komma. Pontiz din svikare men oroa dig inte VI TAR DET! Erkänn det var för jag ska få lite ångest och veta vad jag missar eller hur tjejer? haha. Men jag får ju helt enkelt ta det i Holland.

Igår kollade jag och Sara på Rattatouile, men givetvis somnade vi så vi fick kolla klart på den imorse.
Nu står Sara och plattar sitt hår och jag sitter här och gör lite nytta bara.

Mot Åstorp

Kom nyss hem från träningen, var ganska rolig idag med. Sista träningen innan Holland ju, JIPPI!! Nu ska jag plocka ihop lite saker och dra till Sara vi har ju studiedag imorgon så ska sova hos henne, myyys :)

Korkad Busschaufför!

Idag har Särskolan varit hos oss och gjort lekar med oss. Min grupp hade karaoke, fyfan vad roligt det var kan jag säga. Det är så roligt att göra saker med dem för de uppskattar det på ett helt annat sätt.
Blir nöjda för så lite. Tro det eller ej men jag gick på min praktisk psykologi idag med, hade tänkt skita i den, men blev övertalad av Mattias att gå dit ändå. Sen fick vi sluta tidigare ändå, och jag sprang faktiskt till bussen, och precs när jag ska gå in mellan dem gallerna vad tror ni då busschauffören gör?  Jo han kör, korkad i huvudet.
Så det var bara till att gå in på skolan igen och vänta till halv 5 trodde jag, men åkte med Saras syrra hem istället. Varit i skogen och kollat en stuga idag med. Har inte snöat på hela dagen, men nu gör det de, bara för jag ska träna fotboll, seriöst det är bara därför.

Påskpysseldag

Usch och blå vilken dag, Skitkasst var det. Men med dem projektledarna vi har så kan de ju inte bli bättre iaf vissa som var med och ska leka besserwisser, istället för att göra allt på skoj istället för att ha det så strikt.
Blåste lite ägg gjorde vi idag, det är lite rälgit faktiskt. Efter skolan stack jag till min mammas jobb min data var där ju så hade inget att göra hemma ju. Josse skulle komma till mig men hon kom tidigare än förväntat så det var bara till att traska hemåt och möta henne. 
Vi har spelat guitar hero och jag rockar fett!  Nu ska jag in och rocka ännu mer, så alla mina låtar kommer tillbaks.

Vi tar de!

Suttit och lekt lite med photoshop, alltid roligt när man har tråkigt. Mindy jag har gjort en bild till dig som du kan få på msn. Någon som vill ha gjort någon bild bara till att fråga alltid kul som sagt!


image15

Basshunter - Now you´re gone




Kallt om fötterna

Början av träningen gick bra var bara skitkallt men det snöade inte då. Men sen gjorde det, och det var inte det lilla som kom heller. Men annars var träningen faktiskt ovanligt rolig även om vi bara var 10 personer. Efteråt bastade vi hur skönt var inte det, joo de var riktigt gött. Men hade glömt skorna hemma och hur mysigt är det att ta på sig ett par svettiga och blöta grusskor?! Ingen höjdare så det fick bli på strumpesock hem, fast jag åkte bil så de var inte så långt, men kallt var det


Söta avtryck blev det iallafall!

image14

Bilddagboken

Förstår inte varför det alltid ska ändras på en massa, är det inte bra om det är? Nu ska man behöva lära sig det på nytt att det alltid ska göras om. Trams är det. Man blir ju toosssed. Har varit och bestämt vilket tyg jag ska ha till min balklänning idag, mycket snyggt kommer det blir. Ska snart iväg och träna, i detta vintervädret.

Snöö

Jag fattar inget på svenska uppgiften, den är megasvår. Så jag kollar bara på one tree hill idag, tänker inte gå ut i detta vädret och hoppas att det slutar snart, annars är det inget roligt att träna fotboll.
Och nu funkar inte bilddagboken för de håller på att "måla om" vad de nu menas med det. Nu ska jag städa lite sen helgen, ovanligt jag städar ju men här ser likadant ut efter bara en dag.

Trött

Tror ni jag kom iväg till Källna igår? Nä jag somnade redan kl 18.30 och Josse ringde och ringde, och jag tryckte bort och tryckte bort. Sen fick jag snackat med henne ändå och jag orkade verkligen inte resa mig ur sängen. Sen sov jag tills 8.30 idag men tänkte vad ska jag upp och göra då, så jag la mig och somnade om igen och sov tills 11, det är fint. Idag är vi lediga ska göra intervjuer egentligen, men jag gör min en annan dag ska inte vara färdig förrän efter påsklovet. Men har en hemuppgift som ska göras eftersom vi bad oss lediga idag. Vad är det för väder vi har egentligen, det snöar eller regnar eller vad det nu är..


Söndag

Inatt/imorse blev det inte så mycket sömn jag och Anton vaknade redan vid halv 10 och då gick vi upp och handlade bullar och ordnade med frukost. Sen har vi spelat playstation med Jakob idag, eller snarare Anton som har gjort det. King Kong och allt vad det nu heter, och alla mina låtar som han spelade upp sig till är borta igen, man fattar det inte. Bara till att börja om igen. Antons piggelinglassar är slut nu, han har väl käkat 5 stycken minst idag, han tog de. Vid 3 kom Roger och Annica och hämtade Jakob, och han tyckte Anton skulle följa med honom hem. Men det funkar ju inte. Vi har bara kollat lite klipp på youtube annars idag, han åkte hem för ett tag sen. Josse ringde precis om vi skulle dra ut till Källna där Sara är barnvakt. Så får se lite senare när jag har käkat min kebab, men jag ska bli nyttig igen faktiskt, ska börja ut och springa och sånt igen.


Gårdagen

Bloggen funkade inte igår så jag har inte kunnat uppdatera er.
Men nu ska jag göra som Mindy berätta om hela min gårdag.
Matchen igår ska vi kanske inte prata om det blev 2-7 till Stora Harrie, så jag är glad att jag bara spelade dem sista 20 så behöver inte jag ta åt mig av det snacket. Och ingen domare hade vi så Sillen fick komma efter hans match så vi fick vänta i en halvtimme. 
Efter matchen gick jag hem till Sonja och hämtade Jakob som vi skulle vara barnvakt till.
Sen hem och fixa och göra vid sig för morfar har fyllt år så vi skulle på gille där.
Jag övningskörde dit. Så käkade vi god mat sen drog jag och min kusin ut och tog ut pengar och handlade juice på macken. Sen åkte vi hem igen vid 9.
Då var det snabbt hem om och hämtade dricka för då blev det förfest hos Mindy, och Jenny gick hem när jag kom hon var trött. De var dåligt av henne, när jag kommer och allt. Men vi tog det själva jag och Mindy.
Vid elva kom min mor och Jakob och hämtade oss och skjutsade in oss till Trees. Därinne tog vi oss en drink sen blev det saloon, därefter gick vi till Bahnof. Där mötte vi även Stoffe och Anton. Inne på Bahnof tog vi det, dansade runt en strippstång, hahaha ångest på de? sådär, skit i de. Rolig kväll som fan.
Men hemfärden var inte speciellt lyckad, ingen som svarade i telefon.
Så jag säger som Mindy, den dagen jag har mitt körkort så kan ni glömma att ni ska få skjuts någonstans. 
Tillslut så blev det taxi hem, jag, anton, mindy och stoffe. Och i bilen tog Anton det, han var nog lagom och snackade hur mycket som helst. Sen lite klabb med att gå rakt.
Vi var hemma vid fyra, somnade väl vid 6, det är lagom.
Men det var en rolig kväll och det är huvudsaken.

image13

Match

Pigg är man idag jadå, eller inte. usch och det är samling om trekvart. Så får upp och käka och packa väskan nu. Se hur det går mot Stora Harrie idag.

Bilrunda

Jag och Parne har varit ute och kört hela natten, varit i klippan, helsinborg, åstorp, kvidinge. Ja vi har tatt de helt enkelt. Emilia, Nikki och Emelie hade varit på Retro så dem hämtade vi inne i helsingborg, sen skjutsade vi hem dem. Sen klippan och lämnade av dem. Sen blev det Åstorp och hämta Ralle sen gick jag av i Kvidinge. Vi har bara varit ute i 2 ½ timme. Nu ska jag sova så jag orkar med att komma upp till matchen imorgon.


Tråkigaste fredagen på länge

Inte gjort allt för mycket varit ute och kört litegrann med pappa, och varit och fikat hos farmor och farfar. Annars inget alls bara legat och kollat film idag. Parne kommer alldeles snart, för han hade tråkigt så ska ut och snacka med honom och liva upp allt.

Äntligen fredag

Inställd var vår första lektion då, skönt med sovmorgon. Planerat inför påskpysslet med träningsskolan nästa vecka. Efter skolan gick jag hem till farmor och farfar och fikade. Snackade om när jag var liten och sprang och sparkade på en kotte på vägen utanför dem, och givetvis trillade jag, inget snack om saken. Och detta tycker min farfar är lika roligt varje gång haha. "Hopp och hej och kotte ivaj" började han sjunga haha. Han är för kär :)

Mysteriet På Greveholm

Nu har jag äntligen sett alla avsnitten på dem, himla bra. Den bästa julkalendern ever. Nu är det bara desperate Housewives serien som jag har kvar att kolla på. Och nu ska jag sova, blir sovmorgon imorgon ändå eftersom vär lärare fortfarande är sjuk, skönt. Men de är ju inte ovanligt som jag nämnt innan. Nu ska jag sova.

"Allt har en naturlig förklaring ungar, ingenting händer av sig själv.
Det var troligen en liten mus som trampade omkring därinne "Jag vill höra jazz".
Jag vet inte, men dem stora vetenskapsmännen Einstein och Newton dom vet.
Och vet inte dom så kommer någon annan och tar reda på det.
Så förr eller senare kommer allting att ha en naturlig förklaring"

Spooooky

Satt och kollade igenom min mejl så fick jag denna sidan
http://www.quizyourprofile.com/guessyournumber.swf  Så tänkte då får jag tvunget se om det verkligen funkar att det blir rätt siffra och det gjorde det. Gjorde to m om det ett par gånger för att verkligen kolla det, och sa inte siffran högt andra gången jag testade men ändå blev det rätt. Så jag skickade länken till Mindy bara för att se så hon fick samma och det fick hon, Hur läskigt är inte detta på en skala?


Väla/Ikea

Blev ett par skor och nån tunika eller vad det nu heter, även varit inne på Ikea en sväng. Körde ut där också, ja jag kan så mycket helt enkelt. haha. Fredag imorgon och det ska bli gött.

Provdagen

Det gick som förväntat det går ju lika bra på alla hennes prov. Slappt har vi det i skolan, gör knappt något tycker jag. Idag slutade vi redan kvart i tre så jag åkte med Emily till Kvidinge annars hade jag fått vänta i trekvart och de är länge. Nu ska jag fortsätta kolla på Mysteriet På Greveholm, är på kapitel 3. Sen när mor kommer hem så blir det väla och ikea.

Nytt

Nu har Mindy varit framme igen och ändrat min sida, blir snyggare för varje gång, eller vad säger ni? Hon är en riktig hajare på detta. Nu ska jag kolla lite i min religionsbok sen blir de sängen.

Allting har en naturlig förklaring

Sitter och kollar Mysteriet på Greveholm på youtube, och som pappa Leif i familjen alltid säger "allting har en naturlig förklaring, och kommer man inte på det nu så kommer någon annan på det senare, så allting har en naturlig förklaring" hahaha så bra är de.


Träning

Nu drar jag och tränar i detta tråkiga vädret tyck synd om mig! Tjaa

Bra för sig

Ja det gäller det att göra. Vaknade upp hos Sara imorse, snacka om konstiga drömmar om att hon varit ute och gått med katten och hunden ville inte följa med. Och att Anton hade sprungit iväg med min Gitarr till guitar hero, snacka om knäppt haha. Givetvis är Sara seg så vi fick kuta till bussen snacka om att vi sprang, ni skulle sett. Sen blev det körskolan för vår del, jag skulle köra och de går fortfarande bra. Sen stack jag till min lektion men de gjorde inget vettigt, tjafsade som vanligt. Och jag fick mig ett litet samtal med läraren eftersom jag varit borta väldigt mycket från hennes lektioner nu. Sen minsann håla sista timmen, hur bra är inte de? Sådär för hon är alltid sjuk, hur ska hon kunna sätta betyg på oss.

Dagens Horoskop

Horoskop för Skytten

Onsdag den 12 Mars 2008

I partner- och andra nära relationer uppstår det lätt konflikt. Men om du lägger dig vinn om att vara försiktig med vad du säger och gör, har i varje fall du sträckt dig så långt du kan. Blir det trassel trots det, ska du se till att inte ta det personligt


Dagens Horoskop

Horoskop för Skytten

Tisdag den 11 Mars 2008

Nu börjar äntligen saker hända och utvecklas på det sätt som du hade hoppats på. Förstår du exakt vad du satt i rörelse och vilket ansvar som ligger på dig tack vare detta? Det är viktigt att du lever upp till förväntningarna nu och tackar den som tackas bör.



The day

Skolan idag, började med att jag gick på min handledning med projektet. Första lektionen började vi med att prata vad som hänt i helgen olyckan. Rätt jobbigt när vi satt i en ring helt tyst och lite låg musik. Men det gick ju. Annars har vi gjort ne undersökning idag på 146 frågor om  sex, ALLA RÄTT! Nej men de var lite tramsigt. Har mest gått med Erik idag vi har snackat en himla massa. Även Anton som har tramsat sig hela dan, sinne haha. Har varit ute och kört lite bil idag, ända till Perstorp, duktig är jag. Var även upp och Julia en runda, längesen vi träffades och snackade så de var kul.  Snart ska jag till Sara, sova hos henne inatt.


Ohh baby baby it´s a wild world!



Någon anonym kommenterade vad låten hette och här är den, ni måste lyssna den är bra!

Träning

Såja skulle skriva ut alla 16 sidorna med, men givetvis klabbade det och blev på fel sida och sånt, så nu har jag precis fått göra om allt. Så NU är jag färdig. Ska snart ner och byta om till mina träningskläder det är ju fotboll som gäller idag, se hur de går idag. Fortfarande lite ont i knäet sen träningen i onsdags. Känns som man behöver träna med, gått upp 10 kg på en vecka okej kanske inte, men ändå har inte gjort något vettigt.

Färdig

Nuu blev jag precis klar med mitt projekt, himla tjatande om det, men de är så skönt. Får se vad hon säger på handledningen imorgon om hon tycker det är bra. Sen blir det antagligen redovisning om 2 veckor med så då måste jag ha fixat med mina bilder, men det är roligt men bilder så. Nu ska jag fixa in några bra låtar till min ipod, vet ni några bra?  Har fått en låt på huvudet med men har ingen aning om vad den heter eller vem som sjunger den, den går såhär. "Ohh baby, baby it´s a wild/wide world" Om ni vet vilken de är så skriv.


image10

Morgon

Idag kan man säga att jag har sovit ut skönt det för man vet vad som väntar en jo fortfarande det projektet. Så det ska jag börja på nu igen. Sen blir det upp och äta frukost.

Perfect man

Den filmen gick på tv idag, har sett den en gång innan. Tänk om man själv hade haft en personlig fixare. haha.

Tonåringen Holly Hamilton (Hilary Duff) är trött på att behöva flytta varje gång hennes singelmamma Jean (Heather Locklear) råkar in i en ny kris i ett av sina otaliga förhållanden. För att få mamman på andra tankar tänker Holly ut den perfekta planen om den perfekta mannen - hon hittar på en hemlig beundrare som uppvaktar Jean och ger hennes dåliga självförtroende en knuff i rätt riktning. Men när det virtuella förhållandet tar fart blir Holly tvungen att skaffa fram en beundrare och lånar hennes väns charmiga och snygga farbror (Chris North) som mannen bakom breven och presenterna. Holly måste ta till allt mer desperate metoder för att hålla den påhittade relationen vid liv och skydda mammans nyfunna lycka... men kommer hon att missa den perfekta mannen när han väl dyker upp?

457070-9


Projekt, projekt, projekt!

Ahh vad det är segt, och mycket, svårt att veta riktigt hur de ska se ut för att de ska passa lärarna. Sitter här och är förvirrad så mycket man ska hålla koll på. Får hoppas att det blir bra i slutändan iallafall, ska komma ihåg alla datum man jobbat med det också de ska ha sån koll så man verkligen har gjort det i 100 timmar


Älska ondskan



HAHAHAHAHA ! Var den inte bra?

Ny Design

Vad tycker ni om min nya design? Mindy har fixat den till mig, jag fattar ju inte mig på alla html koderna som hon snackar om, haha men jag tyckte det blev snyggt och jag är helnöjd !

Alvin Och Gänget

Denna filmen måste ni bara se!

Guitar Hero

Vi vaknade vid 11 idag, upp och käkade frukost. sen blev det givetvis Guitar Hero börjar tro Anton är lite beroende av det. Men nu finns alla mina låtar igen iallafall, som han ahr spelat upp till. Eftersom en viss Mindy raderade dem förra helgen. Lätt hänt. Funderar på om man ska börja jobba lite med sitt projekt eftersomde måste vara klart till på tisdag eftersom jag har handledning då. Men egentligen så orkar jag inte. Studiedag imorron med så har hela dagen på mig då.

Gårdagen

Jadå det var ett fint gille, efter ett tag stack jag ner till Anton, han bor ju inte så långt därifrån. Rolig som han är satt han vid datan så jag kollade melodifestivalen med hans mamma istället. Senare kom min mamma och hämtade oss så stack vi hem till mig och lirade  guitar hero, eller rättare sagt Anton lirade det. Sen när Mindy och Stoffe kommit hem från Ängelhom så gick vi till dem och drack lite, men givetvis fick Mindy någon allergisk reaktion så hennes mamma fick komma och skjutsa in henne till sjukhuset. Och där slutade vår kväll, givetvis med guitar hero innan vi somnade haha

Städat

Dammsugat hela huset nu, och de är faktiskt mycket hela tre våningar så känner mig rätt så duktig nu, sen diskat och sånt med, ska ner i duschen nu snart ska till Klöva hallar på 75-årsgille sen när de har kommit från Italien. Vet inte vad jag ska ha på mig heller så får ner och leta upp nåt bra.

ferre

Jahopp då var man hos mia igår då som jag redan har berättat, Tänker dock inte berätta var jag var efter det, för de är pinsamt, hhahahaha. Men stack hem rätt så tidigt för folket var sådär. Gick upp för ett tag sen, och stack upp til matöppet och handlade mjölk och sen till blomsteraffären och handlade blommor. Sen ringde givetvis JP, och då skulle jag hänga med han och Jocke upp till matöppet fem min efter. Nu ska jag käka frukost sen blir det till att rymma undan lite innan mina föräldrar kommer hem.

Stolt

Lagat tacos och diskat idag igen, jag känner mig för himla bra :) Malin sitter och tjatar på msn om att jag ska komma upp till mia, så får väl leta upp nåt gammalt och dra över mig. Tjaa då

Helg, jatack

Äntligen denna veckan gått, skönt ska de bli med helg, en riktigt lång en med, eftersom det är studiedag på måndag. Men måste bli klar med mitt projektarbete till på tisdag så känns som jag ska försöka göra så mycket jag kan idag. För sen lär man bara stoppa undan det och strunta i de. Annars blir det bara lugnt idag, ingen som vill hitta på något ikväll? har inget för mig alls :(

Kladdkaka

Började inte förrän 12.25 idag, håla första timmen, men givetvis skulle jag köra kl 10.20 men det gick bra de med.
Sen gick jag bort till tegel vi skulle vara där idag med träningsskolan, min grupp skulle bara kladdkaka sören så gott det blev. Varit hos farmor och farfar en runda med idag, alltid trevligt.  Sen "lagat" middag tog det som jag käkade igår, de är fint. Idag händet inte mycket ska ta det lugnt bara, lite trist men imorgon är det fredag :)
Djurtema i skolan imorgon, hur kul är det? som sagt vår festkommitte är tråkig, tråkiga teman


Körning

Ovanligt att jag och Sara somnar när vi ska kolla film då, så vi såg bara hata Göteborg igår.
Idag har jag haft min lilla uppkörning, gick mycket bra, så nu blir de snart dags för den riktiga.
Har precis lagat middag med, idag blev det spagetti och köttfärssås. Och nu ska jag kolla färdigt på Alvin och gänget innan jag drar och tränar, ska spela DM-Match i Malmö imorgon kväll halv 8, är inte direkt sugen på det, så får hoppas man inte ska vara med.


Hata Göteborg

Idag ska Sara komma hit vi ska kolla Hata Göteborg Och Alvin Och Gänget. Så det ska bli bra :) Så ska hon sova här med.
image5

Projekt

Kom hem från träningen för ett tag sen, höll ju i den idag som var mitt projektarbete, det gick rätt så bra men det var svårare än jag hade trott, tiden gick för sakta, men det gick vägen ändå. Så nu sitter jag här och sammanställer allt. Ska snart duscha och sova så jag kommer upp.

Sleden måndag

Tidigt i säng igår, redan tjugo i elva. Lugnt i skolan idag, händer inte så mycket där. Tog bussen hem redan 13 idag, sköönt. Men vädret är inte så skönt idag, riktigt soligt var det imorse men nu har det varit snöblandat regn. Ingen höjdare när man ska träna fotboll ikväll. Har även lagat middag idag, fiskpinnar, spenat och kokt ägg, haha de var mycket svårt. Sen kom Micaela som skulle plugga egentligen. Så satt vi och snackade i nån timme. Och nu sitter jag här och rensar foton bara.

Match

Matchen mot Hittarp blev oavgjort 1-1. Spelade på konstgräs, det var lite rörigt på plan hade en ny uppställning och spelade inte på våra vanliga positioner. Men det var ingen höjdare att lira idag, bakis som fan och ont i huvet. Så idag blir det lugnt bara, käkat kebab precis har ändå varit onyttig hela helgen så. Ska kolla film snart o lägga mig i sängen.


Bakis

Idag mår man väl som man förtjänar. Mindy, anton, sillen och ted var här igår så vi tog det så att säga. Ja de var gött. Höll väl på till tre antar jag så de var inte så sent. Rätt så trevligt hade vi. Sen sov anton här, och han har fastnat vid guitar hero, haha, men han blir bättre och bättre. Idag gick vi först till matöppet och handlade bullar så det blev det till frukost. Sen gick jag en runda för anton skulle ändå gå hem och jag behövde frisk luft. Och nu måste jag packa väskan ska iväg och spela match

Lördag

Nu har de precis varit här och hämtat Jakob, så jag får väl gå upp o fixa till här lite. Trodde inte de skulle komma så tidigt, men de gjorde de visst. Så nu ska jag upp och käka frukost o klä på mig o allt det. Sen blir det väla med Mindy, antagligen hämta hennes svansbyxor med ;) haha.

RSS 2.0